Negresa

Cea mai simplă Negresă

Deoarece avem din ce în ce mai puţin timp pentru gătit, vreau să vă prezint o reţetă foarte simplă pentru a prepara o negresă delicoasă.

brownie

Nu aveţi nevoie decât de 4 ouă şi 250 grame de cremă de ciocolată tartinabilă pentru a prepara o prajitură simplă şi foarte bună. Această reţetă nu este foarte cunoscută în România, motiv pentru care am decis să o expun pe blogul meu.

Ouăle trebuie bătute timp de aproximativ 10 minute, până îşi măresc volumul. Cu cât devin mai spumoase, cu atât acest desert va avea o textură mai frumoasă, iar interiorul îşi va păstra umiditatea, ceea ce este foarte important pentru o astfel de prăjitură.

Ulterior încălziţi ciocolata tartinabilă, pe care o puteţi cumpăra din comerţ. Vă recomand totuşi să o cumpăraţi de la o cofetărie, astfel încât să aibă un gust mai deosebit. În timp ce încălziţi ciocolata, trebuie să amestecaţi continuu, după care să adăugaţi ouăle bătute bine. Astfel se va forma un aluat pe care trebuie să-l amestecaţi de câteva ori cu o lingură /spatulă de lemn sau silicon.

Pregătiţi o tavă în care aşezaţi hârtie de copt. Cuptorul trebuie încălzit la 180 de grade. Turnaţi compoziţia în tavă şi lăsaţi-o la cuptor timp de 30-35 de minute.

Lăsaţi-o să se răcească bine înainte de a încerca să o scoateţi din tavă, deoarece altfel se va rupe.

Este un desert foarte gustos şi extrem de simplu de pregătit. Poftă bună !

Advertisements
Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s